Actualizare cos

Használja ki most a 10% KEDVEZMÉNYT minden rendelésnél az “EXTRA10” kód használatával. Figyelem! A készlet korlátozott! Alkalmazza a kupont!

Termék Visszaküldése

Futárral szállított vagy az üzletből átvett termékek esetében:

Ha a választás semmilyen módon nem tetszik Önnek, vagy ha egyszerűen meggondolta magát, akkor a vásárlástól számított 14 nap áll rendelkezésére, hogy kérje a termék cseréjét, annak megfelelő értékének visszaszolgáltatását vagy más modellre történő cseréjét.

Ha a hiányos terméket megkapta, vagy az nem megfelelő, akkor a megrendelés kézhezvételétől számított 48 órán belül értesítenie kell minket. A későbbi értesítést nem vesszük figyelembe.

A fogyasztónak joga van a kereskedőt írásban értesíteni arról, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül szankciók nélkül és indok nélkül lemond a vásárlásról.
A termék visszaküldésének költségeit teljes mértékben a fogyasztó viseli.

A visszaküldési feltételek a vásárlástól számított 14 napon belül:

  • A terméknek új állapotúnak kell lennie, mentesnek lennie kopástól, karcolódástól, repedéstől, ütközéstől vagy külső ütés okozta hibától.
  • A terméket az eredeti dobozban kell visszaküldeni, az összes beérkezett tartozékkal, a jótállási bizonyítvánnyal és a számla másolatával együtt.
  • Mindezeket megfelelően kell csomagolni, hogy megvédjék a szállítás során bekövetkező esetleges sérülésektől. A termékeken található címkék és jelölések hiánya vagy sérülése a visszaküldési kérelem elutasítását eredményezheti.
  • A különleges csomagolásban vásárolt vagy más ajándéktermékekben részesülő termékeket nem lehet külön-külön visszaküldeni, hanem csomagolásban vagy az ajándéktermékkel együtt is.
  • Ha a vásárlás ajándékkupont generál, és azt felhasználták, a termékek értékének megtérülése a kuponérték csökkenésével történik.
  • A visszaküldést 14 naptári napon belül nem fogadjuk el, ha a termékeken kopás jelei vannak, és azokat már nem lehet tovább értékesíteni.

Ezen feltételek be nem tartása megfelelőségi bizottság alkalmazásához vagy a visszatérési kérelem elutasításához vezethet. Ha a terméket olyan állapotban küldik vissza, amelyben már nem lehet újként értékesíteni, akkor kérhetjük az értéket a kezdeti szakaszba történő visszaküldéshez. Ezt a döntést az Xkids műszaki osztálya által a visszaszolgáltatott termék műszaki megállapításai alapján közöljük.

* Megjegyzés: A termék értékét banki átutalással térítik vissza, és arra kérjük Önt, hogy adja meg nekünk IBAN-számláját, hogy visszatéríthessük a pénzét.

A visszaküldési kérelmet e-mailben küldjék el: [email protected] címre.
Szükséges egy visszaküldési űrlap kitöltése is, amelyet itt talál.
Számítógépről / laptopról kell kitölteni, és a megrendelés számát elöl “#” vagy egyéb speciális karakterek nélkül kell megadni.

Ha úgy dönt, hogy visszaküldi a termék értékét, akkor a törvény szerint az összeget legfeljebb 14 napon belül visszaküldik.
Bankszámlán keresztül fizetett megrendelések esetén a termék értékének visszatérítése csak ugyanazon a számlán lehetséges, amelyről a fizetést teljesítették.

A termékek visszaküldésével kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a  +36 30 944 2538 telefonszámon. munkaidőben, vagy írhat nekünk a [email protected] e-mail címen.

 

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon