Gyors megrendelés+36 52212959

Kategóriák

Actualizare cos

Gyermekbiztonság

Az a szerepünk, hogy megvédjük a szülők gyermekeit és biztonságban tartsuk őket, miközben segítünk nekik a határok áttörésében, kíváncsian felfedezni a világot. Ezért tartjuk a GPS funkcióval rendelkező intelligens órát ideális ajándéknak gyermekei számára.

A GPS okostelefonok (vagy intelligens órák) remek megoldás a gyermekeknek, a kapcsolattartáshoz, akik még mindig túl fiatalok ahhoz, hogy mobiltelefonnal rendelkezzenek. Amellett, hogy a szülők felhívhatják gyermeküket az okosóra segítségével, különféle biztonsági funkciókat kínál a szülők és a gyermekek számára. A GPS funkcióval a szülők mindig tudhatják, hol vannak gyermekeik.

Hogyan működik egy intelligens – GPS helymeghatározó és nyomkövető óra gyerekeknek

Nyugtalanító lehet a pánik érzése, amelyet a szülők érezhetnek, amikor gyermeke még egy pillanatra is kikerül a látószögéből a nyilvános parkban vagy a zsúfolt utcán. Ha a gyerek rendelkezik GPS-vel felszerelt intelligens órával az lehetőséget kínál a szülőknek, hogy pontosan azonosítsák gyermekük helyét. Ugyanakkor a szülők az okostelefonokon keresztül kommunikálhatnak gyermekükkel. A GPS-vel ellátott intelligens óra biztonsági eszköz, de oktatási eszköz is a gyermekek számára. A biztonsági funkciók, például a segélyhívások és a pánikgombok mellett hasznos riasztásokat kínál a szülők és a gyermekek számára is.

Miért van szüksége a gyerekeknek intelligens órára?

Mivel létezik egy ilyen technológia, miért nem használja ki? Sok szülő ajándékként okostelefont ad gyermekei számára, hogy velük kapcsolatba léphessenek. Ez egy nagyon jó kommunikációs megoldás, ugyanakkor drága és aggasztó, több nyilvánvaló ok miatt. Mielőtt okostelefont választana, javasoljuk, hogy fedezze fel a kifejezetten gyermekek számára tervezett intelligens órát. Ezek lehetővé teszik a gyermekekkel való gyors kommunikációt, és mindig tudni fogja, hol vannak (még akkor is, ha nem válaszolnak a hívásra). Ha gyermekei azzal a felelősséggel tartoznak, hogy birtokolnak egy intelligens órát, azt megbecsülik akkor az okostelefonra való váltás sokkal könnyebb lesz, mivel nagyobbak lesznek.

21 Hasznos tulajdonság a gyerekek GPS intelligens órájáról

Ezeknek az óráknak egyedi biztonsági funkciói vannak, amelyek biztonságban tartják gyermekeit. Néhányuk szinte okostelefonként működik.

 1. Telefon és videohívás funkció
 2. Kétirányú kommunikáció
 3. Hang és szöveges üzenetek
 4. Biztonságos kapcsolatlista
 5. GPS nyomkövető
 6. Valósidejű követés
 7. GeoFencing
 8. Felbukkanó figyelmeztetések és értesítések az okostelefonon
 9. GPS helyelőzmények
 10. Pánikgomb
 11. Hallgathatja gyermekét valós időben
 12. Sürgősségi információk
 13. Figyelmeztető riasztások
 14. Elveszett óra helymeghatározási funkció
 15. A napi tevékenységek figyelése
 16. Vokális óra
 17. Kamera
 18. Fotószűrők
 19. Médialejátszó
 20. Személyes naptár
 21. Oktatási játékok

Mielőtt gyermeke számára intelligens órát választana, vegye figyelembe a fenti funkciókat. Véleményem szerint rendkívüli különbséget tesznek a jó okosóra és a haszontalan technológia között.

Ügyeljen arra, hogy gyermeke biztonságban legyen a Wonlex és a Twinkler órákkal!

Hivatalos Forgalmazó Magyarországon