Gyors megrendelés+36 52212959

Kategóriák

Actualizare cos

Rólunk

Mi, egy technológia iránt rajongó emberekből álló csapat vagyunk. Szeretünk intelligens megoldásokat találni a mindennapi problémákra, ugyanakkor minden kihívás egy új lehetőség, amelyen keresztül fejlődhetünk

 Az XKids egy online áruház, amely gyermekeknek és felnőtteknek szánt okosórák, fitnesz karkötők, bébiőrök, GPS nyomkövetők, gaming felszerelések, bluetooth fejhallgatók, drónok, hordozható hangszórók, telefontartók, laphűtők és sok más eszköz értékesítésére szakosodott.

A gyerekeknek szánt GPS-el ellátott órák a legokosabb módja annak, hogy a szülők biztonságban tudják gyerekeiket. Olyan funkciókkal, mint: SOS gomb, GPS helymeghatározás, biztonsági kerület, kétirányú kommunikáció és kém funkció; a szülő bárhonnan, bármikor figyelemmel kísérheti gyermekét a mobilalkalmazáson keresztül.

A bébiőr felügyeleti rendszerek egy másik okos megoldás, amelyet a friss szülők számára találtunk meg. Így ennek az eszköznek a segítségével, mely mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető akkor is szemmel tarthatja babáját, ha nem egy szobában van vele.

A fitnesz karkötők a felnőtt okosórákkal együtt ideális eszközök az aktív embereknek vagy azoknak, akik ilyen életmódra vágynak. Az integrált intelligens funkciók a legújabb generációs rendszerekben segítenek figyelemmel kísérni tevékenységét, egészségi állapotát, alvását, de értesítéseket is kaphat arra az esetre, például, ha egy másik szobába felejtette telefonját, és fontos hívásra/üzenetre vár. Minél inkább hatékonyabbá akarjuk tenni időnket, és az intelligens órákkal sikerült ezt elérnünk, ezt elkezdtük integrálni mind az oldalon, mind a fogyasztók mentalitásában. Legfontosabb célunk a haladás. Az intelligens karkötők alkalmasak a fitneszre, és az alakformálást segítő funkciók mellett az oxigénszint figyelésével is rendelkeznek.

A GPS nyakörvek tökéletesek az állatok szerelmeseinek. A négylábúak kiszámíthatatlansága meglehetősen kellemetlen és költséges helyzetekbe sodorhatja. Ezen nyomkövető eszközök segítségével közvetlenül okostelefonjáról figyelheti kutyáját vagy macskáját.

A GPS nyomkövetőket azoknak ajánljuk, akik a kompakt alternatívát részesítik előnyben a felnőttek vagy gyermekek okosóráinál. Az intelligens nyomkövetési funkciók segítségével közvetlenül a mobilalkalmazásból nyomon követheti a viselő személy helyzetét.

Mint fentebb említettem, szeretünk okos megoldásokat találni ügyfeleink számára. Így testreszabtuk a platformot, hogy speciális kategóriákat adjunk hozzá, amelyek egy adott közönséget szólítanak meg. Ezt a kategóriát, amelyben alkategóriákat hoztunk létre a technológia iránt rajongó felhasználók igényeinek és vágyainak szűrésére, “Készülékek” -nek nevezzük.

Ebben a kategóriában a számítógépes játékok szerelmeseinek szánt okoseszközök találhatóak: speciális gaming fejhallgatók, egerek, amelyek rugalmasságot biztosítanak a játék során, egérpadok, akár játékvezérlők is, ha nem szeretne egy ilyen összetett beállítást.

Sok időt töltünk azzal, hogy ügyfeleinkre és azokra a helyzetekre gondoljunk, amelyek mindennap jelen vannak, akár az apró problémák, amelyeket egy adott eszköz segítségével el lehet kerülni, és innen jött az ötlet, hogy bluetooth fejhallgatót is adjunk hozzá az oldalhoz. Az airpods típusú fejhallgatók létfontosságú és elengedhetetlen eszközök azok számára, akik irodában dolgoznak, vagy azoknak, akik különféle sporttevékenységeket végeznek. Akár fülbe behelyezhető vagy fülön viselt, a Bluetooth fejhallgató megkönnyíti az ügyfeleink életéhez nélkülözhetetlen tevékenységet. És mivel azt szeretnénk, hogy minél kellemesebb élményben legyen részük, ezért kifejezetten az airpods típusokhoz készült tokokat kínáljuk hozzá.

Ezt a kategóriát is kibővítettük az olyan kiegészítőkkel, mint például: védőtokok és fóliák telefonhoz, drónok, töltők, okostelefontartók (ideális utazásoknál vagy vlogolásmál), hordozható hangszórók és hűtők laptopokhoz. Természetesen az intelligens termékek listája folyamatosan fejlődik, akárcsak ügyfeleink igényei.

Az XKids azért jött létre, hogy segítse a magyar szülőket intelligens felügyeleti alternatívák megtalálásában. Idővel fejlődtünk további eszközkategóriák hozzáadásával, hogy hatékonyabban közöljük küldetésünket más fogyasztói kategóriák felé is. Így mi lettünk a modern szülők és az okoseszköz-rajongók elsőszámú választottja.

Hivatalos Forgalmazó Magyarországon