Actualizare cos

Használja ki most a 10% KEDVEZMÉNYT minden rendelésnél az “EXTRA10” kód használatával. Figyelem! A készlet korlátozott! Alkalmazza a kupont!

Rólunk

Az XKids történet akkor kezdődött, amikor a technológiát szerető emberek egy csoportja rájött, hogy a folyamatosan változó világban a legfontosabb elem az ,hogy állandó kapcsolatban kell tartani, a családot.

Az általunk forgalmazott intelligens óráknak KÖTELEZŐNEK kell lennie családod számára, a fejlett megfigyelési és lokalizációs funkciójával, valamint az ultra modern kialakításnak köszönhetően. Ezen eszközökön keresztül gyermeke biztonságban lesz, és bárhol, bármikor megfigyelheti őt.

Miért az XKids?

Ön valószínűleg azon gondolkodik, honnan származik ez az ötlet. Nos, minden jó ötlet a személyes példából származik. A csapat minden tagjának gyermeke van, és biztonságuk mindig is prioritás volt, és továbbra is megoldatlan probléma. Most már nem kell aggódnia, ha gyermeke egyedül marad, vagy ha hagyja, hogy a többi gyermekével kint játsszon. Tudod miért? Mivel egy mobilalkalmazás segítségével megfigyelheti, és ezeknek az óráknak a játékos formája a gyermeke számára a legérdekesebb és legkívánatosabb kiegészítő.

Az ezekből az órákból készült anyag kiváló minőségű, amely garantálja az időtartamuk tartósságát. Tehát az XKids által forgalmazott Wonlex és Twinkler okosóra nem csupán intelligens kiegészítők, hanem jövőbeli befektetés az Ön és a gyereke számára.

Maradjon kapcsolatban szeretteivel! #Xkids

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon