Gyors megrendelés+36 52212959

Kategóriák

Actualizare cos

Általános Felhasználási Feltételek

 1. MEGHATÁROZÓ ELEMEK


Az alábbiakban meghatározott általános feltételek  a www.xkids.hu online áruházon keresztül vevőnek történő értékesítésére vonatkoznak.

Így a következő fogalmakat a következőképpen definiáljuk:
– áruk és szolgáltatások: bármilyen termék vagy szolgáltatás, amelyet az eladó, a vevőnek nyújt;
– megrendelés: elektronikus dokumentum, amelyben a vevő a www.xkids.hu online áruház ajánlatában bemutatott áruk vagy szolgáltatások megvásárlását kéri;
-szerződés: az eladó által megerősített megrendelés (a megrendelést csak telefonon vagy elektronikus úton lehet megtenni).

2. REGISZTRÁCIÓ / RENDELÉS Megerősítés

A www.xkids.hu internetes áruházon keresztül megrendeléssel (elektronikus úton vagy telefonon) a vevő elfogadja a kommunikációs formát, amelyen keresztül az eladó végrehajtja műveleteit.

A megrendelés a következőkből áll:
– a fent említett online áruház-ajánlatban található áruk vagy szolgáltatások;
– egyértelmű említések a számlázásról, a kézbesítésről és az egyéb különleges említésekről;
– a vevő specifikációi.

A megrendelés elindítása (elektronikusan vagy telefonon) nem jelenti a megrendelés és a szerződés megerősítését. A teljes szakaszok a következők:
rendelés regisztráció: minden regisztrált rendelésre egyedi automatikus szám kerül generálásra;
megrendelés átvétele értékesítési ügynök által, a weboldalon a Kapcsolat szakaszban bemutatott munkaprogram keretein belül (értékesítési osztály program);
– az adószámlák tartós adathordozón történő kibocsátásának pillanatát tükröző szerződés megkötése;
-a megrendelés kézbesítése a megrendelés megerősítését követően, valamint a szállítási részleteknek az értékesítési vagy szállítási ügynök és a vevő általi meghatározása után történik.

A rendszer által automatikusan elküldött üzenetek nem erősítik meg a termék raktáron történő meglétét, sem az adásvételi szerződés megkötését. A rendeléseket felveszik / regisztrálják, és csak akkor, ha a szállító megerősíti a készleten lévő termék rendelkezésre állását, a megrendeléseket elfogadják és teljesítik.

A www.xkids.hu online áruház által kínált termékek csak megrendelésre értékesíthetők. A megrendelést a fent említett lépések szerint dolgozzuk fel az értékesítési osztály munkaprogramja alatt. A nem megerősített megrendelés nem jelenti a termékek fenntartását. A megrendeléseket abban az időbeli sorrendben teljesítik, ahogyan azokat az adatbázisban regisztrálták. Az a megrendelés, amely a következő állapotú, a webhelyen megjelenített termékeket tartalmazza: STOCK STORE, SUPPLIER STOCK, nem teljesíthető, ha ugyanazon termékre újabb megrendelést regisztráltak, mielőtt azt időrendben és később megerősítették, tehát a készlet kimerült.

3. A TERMÉKEK ÁRA ÉS KÉSZLETE

A termékek ára és készlete 24 óráról 5 napra változik. A megrendelések és a megrendelések árai a kiállításuk napjától számított 3 napig érvényesek.A speciális megrendelés alapján behozott termékek esetében a termék értékének legalább 30% -ának megfelelő előleget lehet kérni. helytelenül jelennek meg, többek között azért, mert tévesen adták be az adatbázist, jogot adunk az ezeket a termékeket tartalmazó megrendelések TÉTEL ELTÁVOLÍTÁSA történő visszavonására, és a hibáról a lehető leghamarabb értesíteni az ügyfeleket.

A www.xkids.hu online áruház által forgalmazott termékek készlete a következőképpen szerepel:

RAKTÁRON: a termék fizikai készletben van (ELÉRHETŐ KOCKÁZAT ALAPJÁN), és online megrendelés alapján felvehető / kiszállítható, A RENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE UTÁN (A megrendelés elfogadása). Raktáron státusú termékek megrendeléseit abban az időben sorrendben teljesítik, ahogyan azokat az adatbázisban regisztrálják. Az összes termék, amely Raktáron állapotban van jelen, korlátozott számú darabot tartalmaz. A készleteket a fentiek szerint frissítik – ennek eredményeként előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor az Raktáron  állapotban megrendelt termék elérhetetlenné válik, ha azt egy korábbi megrendelés megerősítette.

PARTNER RAKTÁRÁN: a beszállító készletében lévő termék (ek) korlátozott számban elérhető ((ELÉRHETŐ KOCKÁZAT ALAPJÁN)). A megrendelés elfogadásra kerül, miután a szállító raktárában az eladó ügynök megerősítette a rendelkezésre álló mennyiséget. A készlet szállítóval történő frissítése a megrendelés elvégzésétől számított 15 napos időközönként történik.Ha a termék már nem található a szállító készletében, erről tájékoztatni kell.

Tekintettel arra, hogy a készleteket a szállítónál nem frissítik olyan pontos időközönként, amely lehetővé teszi a pontos információt, előfordulhatnak esetek, amikor a szállítói készletben feltüntetett termék már nincs raktáron. Lehetséges, hogy ezeket a termékeket csak külön megrendelésre lehet szállítani, 2-től 60 napig tartó szállítási idővel. Amennyiben a szolgáltatótól információt veszünk fel, nem vállaljuk a felelősséget, ha az adott termék nincs raktáron.

NINCS RAKTÁRBAN: A termék nincs a xkids.hu raktáron, vagy a szállító készletében.

4. A TERMÉKEK FIZETÉSE


A termékek fizetése készpénzben történhet (munkahelyen vagy visszatérítésnél, közvetlenül a futár felé), OP, bankkártya (online fizetés a helyszínen) .Az online fizetési módszerrel, bankkártyával fizetett összegek automatikusan blokkolódnak az ügyfél számláján, a fizetési feldolgozó által, és automatikusan az Xkids.hu bankszámlájára irányítja, körülbelül 72 órán belül. Felhívjuk a figyelmüket, hogy ez a folyamat automatikusan történik, az Xkids.hu egyik alkalmazottja beavatkozása nélkül. A megrendelés visszaigazolását a gyűjtemény ellenőrzése és megerősítése után fogjuk megtenni. Amennyiben a megrendelések nem teljesíthetők, a pénzt legfeljebb 5 munkanapon belül visszatérítik az ügyféllel történő kommunikációtól számítva.

Az interneten befizetett összegek visszatérítése / feloldása esetén (az ügyfél kérésére vagy a termékek kiszállításának miatt képtelenek) kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kártyát kibocsátó bankkal, mert a bank által aláírt és aláírt protokoll szerint bár egy Xkids.hu képviselő kéri a visszatérítést, a bank 30 napon belül fel tudja oldani az összeget.

A mobilpay.ro és az Xkids.hu között megkötött szerződés 8. cikkének (5) bekezdése szerint a kártyával fizetett műveletek nem képezhetik részleges vagy teljes visszatérítést más fizetési eszközzel. A megrendelés visszavonása vagy a vevő általi visszatérése esetén az Xkids.hu-nak a szoftvermegoldás által biztosított funkciókat kell használnia a műveletek visszavonására. […] Az Xkids.hu vállalja, hogy a szerződés teljes érvényességi ideje alatt tiszteletben tartja az utasításokat, a feldolgozási eljárásokat és a műszaki biztonsági szabályokat, amelyeket a Bank a webhely konfigurálása során vagy később továbbított, közvetlenül vagy a feldolgozón keresztül továbbított.

Tudomásul veszem, hogy a(z) S.C SMART DEAL S.R.L (Bákó,  Aviators , 6a.  szám, 6 ap., Románia) adatkezelő által a(z) xkids.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév, utónév, cím, megye, helység, irányítószám, e-mail cím, telefon.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

5. A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA


A termékeket az ezen az oldalon említett adatok szerint szállítják: https://www.xkids.hu/szallitasi-feltetelek/
A fenti oldalon szereplő szállítási határidők a megrendelés visszaigazolásának pillanatától alkalmazandók, kivéve a munkanapokat, és 24 órától 30 napig változhatnak.
Javasoljuk, hogy ellenőrizze a terméket azon előírások, kiegészítők szempontjából, amelyekkel együtt szállítják – hiányosságok vagy következetlenségek esetén az alább említett adatok szerint jár el. Javasoljuk, hogy az ellenőrzést a megrendelés kézhezvételekor végezzék el. Ha nem megfelelőséget jelentenek, akkor az értesítést legkésőbb 48 órán belül kell megtenni a kézhezvételtől számítva, e-mail címen: contact@xkids.hu. Az értesítésnek tartalmaznia kell információkat a megrendelésről, a termék állapotáról, és lehetőleg néhány képet a termékről / csomagolásról, amely problémás.

Csomagküldéses megrendelések esetén az ügyfél köteles a futárügynök jelenlétében ellenőrizni a csomagolás, a termék és a kiegészítők integritását. A termékek integritására vonatkozó bármely későbbi igényt később nem vesszük figyelembe, ha a fent említett eljárási lépéseket nem tartották be.

Figyelem !!! Sérült csomagolás esetén (ütés, repedés, repedések, folyadékokkal való érintkezés) vagy a szabályok be nem tartásának gyanúja esetén ajánlatos és ragaszkodni kell a termék / termékek, valamint a tartozékok hitelesítéséhez a futárügynök jelenlétében és a folyamat előkészítésével. Annak megállapítása, amelyben fel vannak tüntetve a nem megfelelőségek, vagy megtagadják a csomag vagy a termék / termékek átvételét.

Az Xkids.hu jelölések figyelmen kívül hagyása után a nem megfelelőség nyomát mutató csomagok vagy termékek fogadása az ügyfél felelősségének vállalásával valósul meg!

A Showroom-ból származó megrendelések esetén az ügyfél köteles a csomagolás, valamint a termék és a kiegészítők integritását ellenőrizni az értékesítési ügynök jelenlétében a tesztelésre meghatározott helyiségben (tesztpad). Ha megsértik a meg nem felelést, akkor utasítsa el a termék vételét.

A termék, a kiegészítők vagy a csomagolás integritására vonatkozó későbbi igényeket nem vesszük figyelembe!

6. SZERZŐI JOG

A tartalom szerzői joga teljes egészében az SMART DEAL kft tulajdonában van, és a tulajdonos írásbeli hozzájárulása nélkül nem használható fel és nem másolható. A weboldalra belépők a következő jogokkal rendelkeznek:
– tartalomkutatás www.xkids.hu
– a közzétett információk sokszorosítása, fordítása vagy felhasználása, csak a forrás hozzájárulásával,engedélyezésével.
– a weboldalra mutató linkek beillesztése a saját oldalain (ha a linkeket beépítik a kereskedelmi vagy reklám weboldalakba, biztosítva lesz egy új ablak megnyitása a www.xkids.hu weboldal megtekintésére);
– az a személy, aki döntéseit, tevékenységét vagy mulasztását a weboldalon található információkra alapozza, teljes felelősséget vállal az elszenvedett veszteségekért;
– a bemutatott képek informatív jellegűek és tartozékokat is tartalmazhatnak, amelyek lehet nem tartoznak a szokásos termékcsomagba;
– a műszaki előírások informatív jellegűek, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók, és nem képeznek szerződéses kötelezettséget.
– a webhelyen észlelt szerzői jogok esetleges megsértésére hivatkozni lehet a következő e-mail címre: contact@xkids.hu

7. A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME ÉS FELDOLGOZÁSA


A személyes adatok védelmére és feldolgozására vonatkozó politikánkról további információt a Személyes adatok feldolgozása oldalon talál.

8. GARANCIA


A www.xkids.hu online áruházban forgalmazott összes termékre, kivéve a lezárt termékeket, a hatályos jogszabályok, valamint a gyártók és a forgalmazók kereskedelmi feltételeinek megfelelő jótállási feltételek vonatkoznak – az összes termék új (kivéve az újra csomagolt termékek), eredeti csomagolásban. Az Xkids.hu által forgalmazott termékek garanciáját a forgalmazók vagy gyártók felhatalmazott szolgálatai biztosítják, meg nem felelés esetén az Xkids.hu garanciák gyűjtő központjába vagy közvetlenül a garancia-igazolásban megadott hivatalos szervizközpontokba történő szállítással.
A jótállási feltételekkel kapcsolatos további részletek a dedikált oldalon találhatók:
https://www.xkids.hu/termekek-garancia/

9. A TERMÉKEK VISSZATÉRÉSE


A termékek visszaküldésére a hatályos törvények, valamint bizonyos esetekben a saját visszaküldési politikája vonatkozik.
A visszaküldés minden részlete megtalálható a dedikált oldalon:
https://www.xkids.hu/termek-visszakuldese/

A termékek visszaküldését a szállító / forgalmazó / termelő által engedélyezett / jóváhagyott szolgáltatásokra történő átirányításra a visszaküldési eljárás jelzéseinek (csomagolás, tárolás, kezelés és szállítási költség) szerint kell elvégezni.

Figyelem! A jogi határidőn belül (14 nap) visszaküldött termékek szállítási költségeit a fogyasztó viseli.
A feladó felel a szállítási okmányon rögzített adatok helyességéért, valamint a csomagolás helyes csomagolásáért és címkézéséért.

A feladó által küldött csomagokat oly módon kell csomagolni, hogy megvédje a terméket azoktól a tényezőktől, amelyek a teljes szállítás során romolhatnak (ajánlott a biztonsági elemek használata, pl. polisztirol, karton, légbuborék csomagolás stb.). Javasolt továbbá a csomagolást úgy csomagolni, hogy az megfeleljen a tartalom súlyának, alakjának és jellegének, valamint a szállítás módjának és időtartamának.

A csomagolásnak meg kell védenie a tartalmat, hogy nyomás vagy egymást követő manipulációk ne rongálódjanak, mivel kartondobozokból, rétegelt lemezből, fából vagy polisztirollal töltött műanyagból készülhetnek..

10. TERMÉSZETI CSAPÁS 

Egyik fél sem felel a szerződéses kötelezettségeinek teljesítéséért, ha a mulasztás természeti csapás következtében következik be. A fő erő a kiszámíthatatlan esemény, amelyet a felek nem tudnak ellenőrizni, és amelyet nem lehet elkerülni.
A termékeknek az Xkids.hu weboldalon történő forgalmazásának feltételeit a webhelyet kezelő vállalat vezetésének konszenzusával lehet módosítani. A módosítási javaslatokat előre értesítik a vezetés minden tagjának.
A vita tárgyát képező dokumentumokat, valamint a megbeszélések eredményeként létrejött dokumentumokat (a döntések összefoglalása) beküldik a GMS tagjainak, és az új rendelkezések közzétételét a  https://www.xkids.hu/altalanos-felhasznalasi-feltetelek/ ‎weboldalon található részben teszik közzé.

11. INFORMÁCIÓ A TERMÉKEKRŐL ÉS SZOLGÁLTATÁSOKRÓL

Ezek az oldalak a SMART DEAL kft Romániában forgalmazott termék- és szolgáltatási körének áttekintését tartalmazzák. A webhelyen található termékek képei bemutatási célokat szolgálnak, és nem vonják maga után a SMART DEAL kft felelősségét.

A SMART DEAL kft fenntartja a jogot arra, hogy az ezen a weboldalon található információkat az interneten módosítsa / frissítse, különös tekintettel a műszaki jellemzőkre, a bemutatott modellek felszereltségére és az árakra, értesítés nélkül, bármikor, figyelembe véve az interaktív funkciót, a webhelyről, a SMART DEAL Kft, a hálózat tagjai vagy alkalmazottai felelősségét vállaló változtatások nélkül.

A SMART DEAL kft  bármilyen információval rendelkezik, különös tekintettel a tarifákra, a bemutatott modellek elérhetőségére, valamint a legújabb fejleményekre vonatkozóan.

12. TERMÉK JAVÍTÁSA

Annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megoldhassuk az Xkids.hu online boltból vásárolt termékek nem megfelelőségére vonatkozó értesítéseket, azt javasoljuk, hogy átirányítsa őket a gyártó / forgalmazó / szállító által engedélyezett szolgáltatásokra. A kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos információkat az Xkids.hu munkatársai nyújtják, miután a fogyasztó közölte a vásárlást igazoló dokumentumokat. Ha az ügyfélnek nehézségei vannak, vagy nem akarja kapcsolatba lépni a (gazdasági szereplő által) felhatalmazott szolgáltatással, akkor a teljesítés érdekében ajánlatos a terméket a legteljesebb csomagban átirányítani az Xkids munkahelyre.

Figyelem! Az engedélyezett / jóváhagyott szolgáltatásokra való átirányítás esetén a szállítási költségeket a gazdasági szereplő viseli (Xkids.hu).

Nem vállalunk felelősséget azért, hogy a fogyasztó nem megfelelően szétszerelte és csomagolja a terméket, valamint az összeszerelési / szétszerelési, csomagolási, kezelési, szállítási utasításokat be nem tartsa.

A terméket elküldjek a futárszolgálaton keresztül – az Xkids.hu munkahelyre, a szállítás kifizetésével a címzettnek. Az esetleges sérülések elkerülése érdekében a szállítást és a kezelést egymás után kell megfelelően csomagolni.

Csomagolási módszer:
Javasoljuk, hogy az eredeti csomagolásba csomagolja a gyártó utasításai szerint.
A nem megfelelő csomagolás a termék károsodásához vezethet a szállítás során, ezért azt tanácsoljuk a fogyasztónak, hogy használja a megfelelő csomagolási eszközöket (tartókonzol, védőfólia, légzsákok, dobozok).

A csomagnak a terméken és a tartozékokon kívül tartalmaznia kell a vásárlási számla vagy garancia igazolás másolatát, valamint egy megjegyzést az elérhetőségekkel, valamint a kérdéses termékkel kapcsolatban felmerült problémát.

Szervizben lehet a javítandó termék 15 napig.

Hivatalos Forgalmazó Magyarországon