Gyors megrendelés+36 52212959

Kategóriák

Actualizare cos

Blog

  • február 21 2019
  • Condurachi Anca
  • 0 Megjegyzések

Maradjon kapcsolatban az új XKids intelligens órával!

Az intelligens órák segítségével tartsa biztonságban gyermekét

Az intelligens óra fogalma számunkra már nem idegen, mert ezek az intelligens kiegészítők meghódították a piacot, mivel a mobiltelefon kiterjesztette. Bár az elején főként felnőttek használták őket, könnyedén, egyszerűen, az intelligens órák ma már a gyermekek kívánságlistájának részét képezik. Jók, színesek, miért ne?

Van azonban egy kérdés, amely a felnőttek gondolataiban mindenhol megmarad: „Miért lenne szüksége gyermekemnek egy intelligens karórára?”, És erre a kérdésre a válasz az, hogy nem az Ön gyermekének van szüksége az okos eszközre, hanem Neked. Igen, ezt jól olvastad.

Kedves gyermekes felnőttek, teljes munkaidőben és korlátozott ideig, a gyermekek intelligens órájának célja, hogy segítsen önnek, egyszerűen azért, mert biztonságérzetet ad, ha tudja, hol van gyermeke. Nem mindig lehet fizikailag a gyermekével, de ez nem azt jelenti, hogy nem tud vele kapcsolatban lenni egy összekötő hídon keresztül, és ez a híd az intelligens óra!

Még mindig azt gondolja, ha ez az intelligens óra jó ötlet, igaz? Akkor hadd adjak néhány információt erről a szuper szórakoztató eszközről Önnek és gyermekének egyaránt.

Először azt szeretném mondani, hogy a Wonlex és a Twinkler okosorák színesek, szórakoztatók és tökéletesek a gyermek számára! A változatos modellkínálat öröm a kiegészítők szerelmeseinek, mert lehetősége van új stílusokkal kísérletezni. Még csak nem is tudod, milyen meglepetésed lehet.

 

Az elegáns megjelenésen túl ezeknek az óráknak a funkciói is meghaladják a várakozásokat, ezért el szeretném mondani néhány funkciót, amelyekkel rendelkeznek:

  • A Wonlex és a Twinkler intelligens órák SOS funkcióval rendelkeznek.
  • Felhívhatja gyermekét közvetlenül az intelligens órára.
  • Figyelemmel kísérheti azt az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül, mert az órák lokalizációjának funkciója.
  • Az anyag, amelyből készülnek, kiváló minőségű és vízálló (természetesen a modelltől is függ).

Miért kellene okos órát választania gyermekének?

Kezdjük azzal a fő okkal, hogy miért vásárolná gyermekének ezt az intelligens órát, a biztonságot. A legtöbb szülő nem mindig rendelkezik olyan emberrel, aki munkája közben vigyáz gyermekére, és néha otthon kell hagynia gyermekét. Ez a gondolat elképzelhetetlennek tűnik, de nincs más lehetősége, tehát hagyja otthon otthon gyermekét. Van valaki vezetékes? Igen, így gondoltam. Most mindannyiunknak volt egy mobiltelefonja, tehát az ideális megoldás az lenne, ha a kisfiúnak mobiltelefonot vásárolna, de tudatában vagy annak, hogy ezt a telefont nemcsak a híváshoz használják, hanem a szórakozás és szórakozás forrása is gyermeke számára, és ezt nem akarod. Azt akarod, hogy úgy játsszon, mint egy normál gyermek, vagy valami oktatóbb dolgot csinál, mint hogy felnövekszik a kezében tartott telefonnal. Akkor hogyan értesítheti gyermekét, ha veszélyben van? Nos, itt jön az intelligens óra, kedves szülők.

A Wonlex és a Twinkler intelligens órák SOS funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az óra SOS gombbal van felszerelve, amelyet a gyermek nyomás esetén meg tud nyomni, és automatikusan felhívják Önt. Nagyon jó, ugye?

Oké, tegyük fel, hogy nincs beiratkozva gyermeke egy iskola utáni programba, és egy kicsit aggódik az útjára, amelyet az iskolából hazafelé tart. Ne aggódjon, azonnal megadunk egy további érvet, amely bizonyítja ezen csodálatos órák hasznosságát. Az első érv az lenne, hogy közvetlenül felhívhatja gyermekét az intelligens órára, a második érv a helymeghatározás. A gyermeke megkereséséhez a SeTracker vagy a SeTracker 2 alkalmazásokat használja. Ezekkel az alkalmazásokkal az óra GPS, LBS vagy Wifi segítségével megkereshető.

A Wonlex és a Twinkler intelligens órák akár 24 órán keresztül is felhasználhatók, minőségi, vízálló anyagból készülnek (természetesen a modelltől függően). Képernyőjük színes, érintéssel, a csatlakoztathatóság 2G / 3G.

Biztos benne, hogy az intelligens óra a legjobb dolog, ami történhet a gyermekével?

Ha igen, akkor elvárjuk, hogy válasszon weboldalunkról egyik modellünket, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy megtudjuk, melyik a gyermeke kedvenc modellje.

Maradjon kapcsolatban a családjával! #XKids

 

Hivatalos Forgalmazó Magyarországon